logo
0

KOLAČIĆI

Na našoj Veb stranici koristimo Kolačiće (Cookies)

Kolačići su male datoteke koje šalje i priprema posećena Veb stranica u Vašem internet pregledaču. To omogućuje stranici da prikupi informaije o Vašoj poseti, kao što je preferirani jezik i druge postavke. Ovim se omogućava da svaka sledeća poseta stranici bude lakša i produktivnija.

Vrste kolačića

U zavisnosti od namene i funkcije, kolačići se mogu podeliti u sledeće kategorije:
    -Neophodni kolačići
    -Analitički kolačići
    -Kolačići za oglašavanje
    -Funkcionalni kolačići

Neophodni kolačići
Ovi kolačići su neophodni za nesmetano funkcionisanje našeg veb sajta i ne mogu se isključiti u našim sistemima. Oni vam omogućavaju da pretražite naš sajt, dodajete proizvode u korpu. Neophodni kolačiči se mogu koristiti na našem sajtu bez vaše saglasnosti. Iz tog razloga neophodne kolačiće ne možete pojedinačno omogućiti ili onemogućiti.

Analitički kolačići
Ovi kolačići nam omogućavaju da zabeležimo broj web poseta i  izvor mesta web dolaska. Analitički kolačići nam pomažu u merenju  i poboljšanju  performansi web stranica, pomažu nam da otkrijemo postoje li problemi sa nekim stranicama, prikazuju li se poruke o grešci, popularnost stranica, kretanje posetioca na web mestu.

Kolačići za oglašavanje
Ovo su kolačići koji se koriste za prikazivanje oglasa ili za slanje informacija prilagođenih središtu vašeg interesovanja na našoj web stranici ili izvan naše web stranice prilikom pretraživanja Interneta. Koriste se uglavnom za ograničavanje broja pojavljivanja oglasa i za merenje učinkovitosti reklamne kampanje.

Funkcionalni kolačići
Funkcionalni kolačići omogućavaju našem sajtu čuvanje podataka koji su već uneti, kao što je registrovano ime ili izbor jezika. Osmišljeni su kako bi omogućili poboljšane i personalizovane funkcije. Funkcionalni kolačići prikupljaju i čuvaju anonimne informacije, tako da ne mogu da prate vašu aktivnost na drugim sajtovima. 


Kolačići se koriste u različite svrhe. Na primer, koristimo ih za čuvanje Vaših podešavanja sigurnog pretraživanja, za prikazivanje odgovarajućih oglasa, za praćenje i analizu korišćenja i posećenosti stranice, za lakše evidentiranje novih usluga i zaštitu Vaših podataka.Informišite se o vrstama kolačića koje koristi Google i kako Google i njihovi partneri koriste kolačiće u oglašavanju https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=sr

Saznajte o vrstama kolačića koje Google koristi i kako Google i njegovi partneri koriste ove kolačiće u oglašavanju https://policies.google.com/privacy?hl=sr
Ova Politika privatnosti opisuje kako Google štiti vaše lične i druge podatke kada koristite kolačiće https://policies.google.com/technologies/ads?hl=sr