logo
0

RASPOLOŽIVOST ROBE

NA ZALIHAMA - ODMAH SPREMNO ZA SLANJE NA PODRUČJU SRBIJE

Proizvode sa oznakom "Na zalihama" imamo na stanju u našem skladištu.

Dostava City express-om ili Post express-om na Vama odabranu adresu, u roku od 2 radna dana. Na dan dostave dobićete obaveštenje o očekivanom vremenu dostave (SMS).

PROIZVOD NA STANJU U MALOPRODAJNOM OBJEKTU

Proizvod je na stanju u prodavnici ( postoji mogućnost da se radi o izložbenom proizvodu, za više informacija možete se informisati putem telefona  +381 62 813 22 64 ili putem e-maila info@digiexpert.rs ).

PROIZVOD JE U PRIPREMNOM SKLADIŠTU

Ovako označen proizvod imamo na zalihama u našem drugom skladištu, odakle proizvod šaljemo u distribucijsko skladište iz kojeg se šalje preko transportnog preduzeća na Vašu adresu. Proizvode obično dostavljamo do našeg skladišta u roku od 7-10 dana od dana primanja porudžbine i porudžbinu šaljemo odmah. Očekivani datum dostave na Vašu adresu možete videti pored svakog proizvoda.

RASPRODATO

Ovako označen proizvod trenutno nemamo na zalihama, i takođe ga nema ni naš dobavljač. Ukoliko imate bilo kakva pitanja, obratite nam se na broj:  +381 62 813 22 64  ili putem e-maila info@digiexpert.rs
Potrebno je imati na umu, da se u posebnim slučajevima rok dostave može produžiti za 1 radni dan zbog raspoloživog skladišnog kapaciteta.