logo
0

Recenzija Philips BRI920/00 Lumea Advanced IPL

Philips BRI920/00 Lumea Advanced IPL - Epilator

Philips BRI920/00. Photo 1

Uživajte bez dlačica najmanje 3 meseca*.
Το Epilátor Philips Lumea Advanced čini čuda kako bi sprečio ponovni rast dlačica na telu. Nežni blicevi, aplicirani u kontinuitetu, čine da koža bude meka svakog dana.
Do 85% manje dlačica nakon samo 3 tretmana **
  • Za telo
  • Sa senzorom tona kože
  • 15 minuta za tretiranje podkolenica
  • + Satin Compact trimer
 
Ekspertska IPL tehnologija kod kuće, razvijena u saradnji sa dermatolozima

Philips BRI920/00. Photo 2

Philips Lumea svojim blicevima nežno deluje na koren dlake, stavljajući folikul dlake u fazu mirovanja. Kao posledica toga, broj dlačica na vašem telu postepeno se smanjuje. Ponavljanjem tretmana vasa koža je istovremeno bez dlačica i nežna na dodir. Tretiranje u cilju sprečavanja ponovnog rasta dlačica je bezbedno i nežno, čak i na osetljivim područjima.Philips Lumea je klinički testiran i razvijen u saradnji sa dermatolozima za laku i efikasnu upotrebu, i to za korišćenje u udobnosti vašeg doma.
Dokazano bezbedan i efikasan tretman

Philips BRI920/00. Photo 3

Nezavisne studije ukazuju na smanjenje čak do 85% dlačica u samo 3 tretmana**. Prva 4 tretmana se moraju sprovesti svake 2 nedelje, nakon čega biste već mogli videte željene rezultate. Da biste održavali željene rezulate, jednostavno ponovite tretman svake 4 nedelje. Nakon samo 8 kratkih tretmana bićete bez dlačica barem 3 meseca*. Da biste uvećali ovu sliku, kliknite na sliku u galeriji koja se nalazi na vrhu ove stranice.
 
Pogodan za različite tipove dlaka i tonova kože

Philips BRI920/00. Photo 4

Philips Lumea Prestige deluje efikasno, nežno i bezbedan je za primenu na različitim tipovima kože i dlačica. Pogodan je za prirodno tamno plave, braon i crne dlačice kao i na veoma svetloj koži pa sve do tamne nijanse kože. Kao i drugi iPL tretmani, Philips Lumea se ne može koristiti za tretiranje belih/sedih, izrazito plavih ili crvenih dlačica i takođe nije pogodan za tretiranje izrazito tamne boje kože.
Integrisani senzor tona kože

Philips BRI920/00. Photo 5

Integrisani senzor tona kože očitava kožu na početku svakog tretiranja, i povremeno tokom samog tretmana. Ukoliko detektuje ton kože koji je isuviše taman uređaj automatski prekida emitovanje bliceva.
 
Nastavak za tretiranje velikih površina

Philips BRI920/00. Photo 6

Nastavak sa velikim otvorom za brzi tretman velikih površina kao što su noge.
Specijalno izdanje koje uključuje Satin Compact trimer

Philips BRI920/00. Photo 7

Novi Philipsov on-the-go trimer je praktičan beauty uređaj koji lako i brzo uklanja čak I najfinije dlačice na licu.
 
Besplatna Lumea aplikacija samo na par klikova od vas
Lumea aplikacija je besplatna i pruža jedinstveno i personalizovano IPL iskustvo – samo za vas. Predstavlja vašeg personalnog asistenta kako biste koristili Lumea uređaj na odgovarajući način I samim tim postigli najbolje rezultate. Aplikacija vam pomaže da osmislite personalizovani tretman za svaki deo tela, sa savetima za svaki od tretmana. Sve što treba da uradite je da proveravate aplikaciju redovno kako biste ispratili sve notifikacije i podsetnike.
 

Philips BRI920/00. Photo 8

Delovi tela pogodni za tretman
  • Ruke
  • Noge
  • Stomak
  • Pazuh
  • Bikini
 
Tretmani
  • Slide and Flash - Za tretman ravnih površina
  • Stamp and Flash - Za tretman zaobljenih površina
 
Safety and adjustable settings
  • Senzor tona kože - Detektuje ton kože
  • Integrisan sistem zaštite - Sprečava slučajnu pojavu bliceva
  • 5 režima jačine bliceva - Prilagodljiv vašem tonu kože
  • Integrisan UV filter - Štiti kožu od UV zračenja
 
Da li je Lumea Advanced bezbedan?
Da. Klinički je testiran i bezbedan za upotrebu kod kuće.
Lumea Advanced sadrži ugrađen UV filter unutar prozora koji emituje bliceve kako bi vaša koža bila zaštićena.

Philips BRI920/00. Photo 9

Senzor tipa kože i sistem zaštite
Mali senzor tona kože koji se nalazi odmah pored velikog prozora.
Pre prvog blica, Lumea Advanced proverava ton kože. Uređaj neće početi sa radom ukoliko je vasa koža suviše tamna. Ukoliko je uređaj spreman za rad, zasvetleće dugme ‚Ready‚ na poleđini uređaja.
Dugme ‚Ready‚ je lako uočljivo kada postavite uređaj naspram svoje kože.
Dugme ‚Ready‚ koje se nalazi na poleđini uređaja sija crveno ukoliko očita ton kože koji je previse taman za bezbedan tretman.
Dugme ‚Ready‚ sija belo ukoliko očita ton kože koji je bezbedan za tretman.
 
STAMP & SLIDE MODOVI
Nezavisno od slika i videa, preferiram držanje uređaja sa strane i tretman kružnim pokretima. Na taj način lakše pratim područja tretirana blicevima.
Kao svi savremeni uređaji, Philips BRI920/00 Lumea Advanced ima dva moda tretiranja, stamping mod i kontinuirani flash mod.
  • Za Stamp & Flash mod pritisnete dugme za jedan blic, onda premestite uređaj na drugo mesto i ponovite. Ovaj mod je najbolji za mesta koja zahtevaju više pažnje.
  • Za Slide & Flash mod držite prekidač sve vreme i nakon svakog blica nastavljate da klizite uređaj po tretiranoj površini. Ovaj mod je zgodniji za tretiranje većih površina.
Oba moda su laka za korišćenje. Između svakog blica, pomerate glavu uređaja tačno za onu dužinu koja će se graničiti sa prethodnom tretiranom površinom. Ovo morate ispratiti iz razloga što uređaj tretira samo one površine koje se nalaze direktno ispred prozora. Vremenom postaje sve lakše koristiti uređaj. .
‘Slide & Flash’ mod je odličan za tretiranje mojih nogu.Morala sam sačekati par sekundi između bliceva, ali se veoma brzo naviknem na ritam – samo sačekajte blic, prevucite, sačekajte blic, prevucite… Bez ovoga, tretman celih nogu bi bio veoma zamoran!
Da li je lak za upotrebu?
Jednostavni koraci za praćenje

Philips BRI920/00. Photo 10

Philips BRI920/00. Photo 11
Uklonite dlačice pre svakog tretmana.
 
Philips BRI920/00. Photo 12
Uključite uređaj i pritisnite dugme za napajanje. Dugmići će zasvetleti i čućete rad ventilatora unutar uređaja.
 
Philips BRI920/00. Photo 13
Pritiskajte dugme za napajanje dok ne izaberete odgovarajući nivo intenziteta. Postavite uređaj pod uglom od 90 stepeni u odnosu na kožu i pritisnite dugme za napajanje.
 
Philips BRI920/00. Photo 14
Prevucite do sledećeg područja i ponovite postupak.
 
Kada završite, pritisnite i držite dugme za napajanje oko 2 sekunde kako biste isključili uređaj.
 
Savet za tretman celog tela
Philips BRI920/00 Lumea Advanced model se napaja putem kabla. Ovo znači da nema baterije koju treba puniti, stoga možete tretirati onoliko područja na telu onoliko koliko vi želite. Međutim, i to može postati umarajuće.
Naći asistenta u ovu svrhu bi bilo idealno. Efikasnije je i udobnije – barem za vas! Ukoliko ipak morate to da uradite sami, pokušajte da podelite tretmane u 2 sesije, koje će trajati po 30 minuta. Cele noge u jednom tretmanu, bikini zonu, pazuhe i lice u drugom tretmanu. Na ovaj način se možete usredsrediti na što bolju pokrivenost blicevima, a ne na to koliko će trajati tretmani. Na kraju krajeva sve je u glatkoj koži!
* Središnji rezultat 71% redukcije dlačica na nogama, nakon celokupnog tretmana (12 sesija), objektivne studije na 48 žena u Holandiji i Austriji.
** Mereno na nogama , 67% žena od ukupno 45 su postigle 85% bolje rezultate.
Used materials from philips.co.uk    wearebodybeautiful.com